009_1_1-normal.jpg

Viimeaikoina olen kokeillut eri tekniikoilla tehtyjä koristeita. Keltainen ( mannaryynipussin suu ), musta ( luomusokeripussin suu) ja beige ( jauhopussin suu ) koristeet on tehty kierrätyspaperista, keskustat niihin tein kananmunakennosta. Keltaisessa keskustassa on akryylihelmiä ja ´´kohohelminestettä´´, mustassa on vain tussia ja ´´kohohelminestettä´´ ja beigessä reunat chalksia ja koristeina fimoviipaleita. Oikealla yläkulmassa tehty koriste on sideharsoa ja helmikoriste.

015_1-normal.jpg

Koristenappeja: munakennopohja leikattuna saksilla pyörylöiksi ja reiät vyönrei´ ittäjällä, chalksia reunaan ja fimoviipaleita koristeeksi, fimokultajauhetta ja lakkaus kiva kalustelakalla.

016_1_1-normal.jpg

Helmet yhdistin ohuella rautalangalla ja kultaisen nauhan kuumaliimasin.

004-normal.jpg

Aikakausilehdestä  tehtyjä hörtilöitä.

008-normal.jpg

Paksummasta kopiopaperista: reunoille neonkeltaista huomiotussia, lehtiin chalksia ja ´´kohohelminestettä´´. Pienemmässä kukassa keskellä haaraniitti jolla sen voi vaikka kiinnittää.

002_1_1-normal.jpg

Pyörittelin aikani noita metallilankoja ja mietin mitä niistä tekisin. Sitten keksin että josko kokeilisin onnistuisko niistä tehdä kukkia. Tällaisia nistä väntelin. Keskelle liimasin  akryylitimantteja. Yksi kukka tuli kokeiltua ohuesta paperinarustakin.

010_1_1-normal.jpg

Näistä kukkapohjista osa on tehty Sizzix stansseilla ja muotoiltu muotoilupuikolla ja koristeltu.

005_1_1-normal.jpg

Vielä lopuksi yksi kortti jossa on virkattuja koristeita. Korttipohjan tein paidanpakkauspahvista, erivärisistä tapettipapereista ja kananmunakennokotelon pohjasta johon tein reiät mappirei´ittäjällä ja virkkasin reunuksen siihen. Osat teippasin kaksipuoleisella teipillä yhteen. Ainoastaan silmät ja tutin helmi ja pyörylä on liimattu.